top of page

LaLaLaLaLaLaLa Uuuu Uuuu

Naši dobrí kamaráti z Prahy, s ktorými sme spolupracovali na projekte Dedoles, Somebody and Somebody, sa na nás obrátili s tvorbou spotov pre svojho klienta, ktorý sa venuje predaju tonerov na českom, slovenskom, poľskom a maďarskom trhu.


Sami seba sme sa pýtali, čo s projektom, ktorého kľúčovým produktom je toner. Slovo, ktoré nám všetkým pripomína čiernobiely svet, pracovné povinnosti či suchú administratívu. A my sme predsa takí hraví a farební! Vieme však, že prvé výčitky našej mysle stačí odignorovať a potom to už ide samo.


Zadanie znelo celkom jednoducho. Vytvoriť ideu atypického spotu a spojiť natočený materiál s animáciou. Komunikovať by sme mali tiež rôzne využitia tlačiarní, v práci aj doma. Hlavnou myšlienkou spotu sa stala cesta „delivery boy“ charakteru cez tlačiarne, počas ktorej na neho čakajú rôzne tlačiarenské nástrahy, samozrejme v hravom štýle. Práve spojenie natočených materiálov, animácie, neobyčajného hudobného podmazu a skrytých vtipov (nájdete ich?) u klienta zožala úspech a po odklepnutí storyboardov sme sa pustli do produkcie. Tá prebiehala kompletne in-house bez tretích strán. Natáčali sme v štúdiu Eloo, ktoré sa ukázalo ako ideálna voľba. Animácie sme dotvárali takmer dva mesiace a náš charakter to navyše dotiahol až na kľúčové vizuály a do ostatnej komunikácie klienta Toner Partner.




Výsledok nás napokon skutočne prekvapil, spoty boli veľmi úspešné. Česká verzia mala v októbri 2,8 milióna zhliadnutí a slovenský spot mal vyše 927 tisíc zhliadnutí. Tieto čísla zahriali pri srdci celý náš tím aj klienta a už teraz sa tešíme na jarnú kampaň.


Andrea Schottová

PR / Marketing communication

bottom of page